Om meg

Tanken med denne bloggen er å dele gode historier, opplevelser og turtips. Kanskje jeg finner noen gode tips på nettet, en god blogg eller test av et produkt. Kankskje jeg bestemmer meg for å selv ta inn et produkt, for så å selge det på http://www.rox.as

Roger

Meg

Jeg er 41 år, har to barn på 11 og 13 år. Disse er ofte med på tur, men de større «ekspedisjonene» skjer med kamerater. Turerfaringene strekker seg tilbake fra jeg begynte som speider på Raufoss, og i ungdommen ble det mange turer med min barndomskamerat Håvard. Inspirasjon og idéer henter jeg i filmer og bøker, og jeg må si jeg er en stor fan av Lars Monsen, Bear Grylls m.fl. Jeg liker å fiske – dét er gøy det!!!

Jeg er ikke sponset av noen, men synes det er moro å teste ut utstyr, lage små filmer og formidle mitt inntrykk av det jeg kjøper eller lager. Forløpig har jeg derfor ikke benyttet noe poengsystem på testene. Men kanskje det kunne vært lurt, og mer til «hjelp» om noen finne dette nyttig. Det er kanskje mer riktig å kalle det omtaler enn tester. Man kan nok forventet mer god omtale enn dårlig, men det skyldes selvsagt at jeg sjekker ut og velger utstyr som jeg faktisk har tro på før jeg tar det i bruk.

Det blir spennende å dele opplevelser, og jeg vil sette pris på tilbakemeldinger, andres erfaringer og tips til både turer og utstyr! Liker du bloggen og ønsker å følge med, trykk «subscribe» eller «follow» oppe til venstre.

– Roger

Reklamer
Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s