iPhone beskyttelse for tøff bruk

Publisert: 15. mars 2012 i Test av produkt
Stikkord:, ,

Det er viden kjent at en iPhone ikke akkurat anses som synonymt med hard bruk, enten du ferdes i skogen eller er håndverker. Helt til jeg fant Griffin Survivor Armored case. Pris 249 kr.

20120315-220358.jpg

Det fins jo mange deksler og beskyttelser, og diverse vanntette poser – men jeg har ikke funnet noe av det tilfredsstillende. Enten blir beskyttelsen for sped eller så er de vanntette noen lefser av noen «poser».

Ved er tilfeldig besøk på Clas Olson kom jeg imidlertid over en sak fra Griffin. For et år siden lanserte de en case de kaller «Survivor». Dette er hva de sa i pressemeldingen: «Designed and tested to meet or exceed US Department of Defense Standard 810F and UK Department of Defense Standard 00-35, Griffin’s Survivor Extreme Duty Case is designed from the inside out to protect your iPhone or iPod from extreme conditions…dirt, sand, rain, shock, vibration, and a host of other environmental factors. Simply put, it’s the most protective case Griffin has ever made.» (Les hele meldingen)

Og den er heftig. En kar spurte meg her om dagen: Er den en iPhone du har INNI der… Men jeg liker den. Det er ekstra «glass» i den innerste casen, og gummiknappene på ytterdelen har fantastisk god kontakt med knappene. Den blir noe stor og klumpete, men er du aktiv, i skogen eller har et «grovt» yrke er vel ikke den lille forskjellen på noen mm og gram i størrelse og vekt på telefonen det du er mest opptatt av.

Etter å ha sett denne filmen så kan du neppe si at en iPhone ikke tåler tøft bruk. Dette er seriøst «abuse» av en iPhone: Griffin Technology

kommentarer
  1. […] iPad og iPhone deksler. For en tid tilbake kjøpte jeg dette til min iPhone, og er meget fornøyd (omtalt i denne posten.). Selv om telefonen blir noe større, tåler den mer eller mindre “alt”. Da jeg fikk […]